Reference

Pošta Slovenije d.o.o.

239 LCD PRIKAZOVALNIKOV

40" profesionalni LCD prikazovalniki, z integriranimi PC-ji, so nameščeni nad poštnimi okenci. Sporočajo informacije o vremenu, poštnih storitvah, posebnih ponudbah Pošte Slovenije, čas in datum ter novice. Upravljanje z vsebinami in njihova distribucija sta centralizirani ter tako nadzorovani iz enega centra. Nadzorni center prav tako sprejema informacije o morebitnih tehničnih napakah, napakah pri prenosu vsebine, nepravilnem prikazovanju vsebine, idr. Omrežje Pošte Slovenije je delujoče v času delovnika. V času, ko so pošte zaprte, se LCD zasloni samodejno izklopijo, s čimer dosežemo večjo energetsko učinkovitost.

 

SKB Banka d.d.

V poslovalnice SKB banke smo namestili LCD prikazovalnike, z integriranimi PC-ji. Služijo za prikaz aktualnih vremenskih informacij in glede na regijo, v kateri se poslovalnica nahaja, regiji prilagojenih oglasnih sporočil ter posebnih akcijskih ponudb. Poleg LCD prikazovalnikov smo v poslovalnice namestili dodatne kiosk sisteme, ki jih stranke, medtem ko čakajo, uporabijo za brskanje po spletu.

 

Parkirna hiša Trdinova

Kot eni izmed prvih v Evropi, smo uspešno integrirali digitalne prikazovalnike v parkirni hiši. Prikazovalniki predvajajo vremenske in prometne informacije, oglasne vsebine in kratke vsebine medija SIol.net. 

 

AUTOGRILL d.o.o.

Mreža Autogrill je vzpostavljena z namenom pospeševanja prodaje v gostinskih objektih Autogrill po celotni Sloveniji. Prikazovalniki predvajajo aktualno ponudbo.

 

PETROL d.d.

Za Petrol d.d. smo vzpostavili prikazovalnike, namenjene korporativnemu oglaševanju v upravni stavbi podjetja.

 

Mobitel d.d.

Za naročnika Mobitel d.d. smo vzpostavili prikazovalnike, namenjene interaktivnemu obveščanju kupcev o novih izdelkih ter storitvah.

 

Grand hotel Primus Ptuj

V Grand hotelu Primus na Ptuju smo na vhodu postavili 82" zunanji prikazovalnik Icon. IconOne DID rešitev ima vgrajeno inteligentno kartico, ki obvlada avtomatsko gretje in hlajenje, kar omogoča vsaki posamezni enoti popolno prilagoditev, v kakršno koli okolje ter brezhibno delovanje pod različnimi pogoji. V avli hotela Primus pa je vgrajena interaktivna info točka, ki nudi gostom informacije o hotelu, športnih aktivnostih, aktualnih prireditvah in mestu Ptuj. Zaslon na dotik je velikosti 40" in je vgrajen v že obstoječe lesene elemente zaradi česar se elegantno zlije z okolico.

 

Nova KBM d.d.

Poslovalnice Nove KBM smo opremili s profesionalnimi LCD prikazovalniki. Omrežje je centralno vodeno, kar pomeni, da se iz enega centra upravljajo vsebine in nadzoruje delovanje prikazovalnikov.

 

42. Mednarodni obrtni sejem - MOS

Na 42. Mednarodnem obrtnem sejmu smo postavili info terminale ImpulzTV. Njihov namen je bil obvestiti obiskovalce o aktualnih dogodkih na sejmišču in promocija razstavljavcev na sejmu.

ImpulzTV predstavlja dinamično digitalno oglaševanje. Njegova prednost je v takojšnji prilagoditvi lokaciji in času uporabe, nameščenosti neposredno na mesto nakupa in v visoki svetilnosti, ki povzroči, da se za prikazovalnikom ozre kar dvakrat več ljudi kot za statičnim tiskanim medijem.
 

Sonček d.o.o.

V izložbo poslovalnice Sonček v Ljubljani smo namestili dva 46" Brilan High Brightness LCD prikazovalnika. Uporabljata se za prikaz aktualnih ponudb turistične agencije.

 

Termoelektrarna Brestanica

Avla poslovne stavbe je opremljena z interaktivno info točko. Na posebnem stojalu je pritrjen 46" Samsung IR touchscreen LCD prikazovalnik. Preko njega je možen dostop do aplikacije, ki omogoča vpogled v proizvodnjo TEB.

 

Pomaranča bar

Na LCD prikazovalnikih je integriran sistem Lounge TV, prilagojen vizualni podobi Pomaranča barov. Lounge TV združuje TV in video signal, RSS novice ter lastno promocijo Pomaranče v obliki »bannerjev«. Vsebina je nadzorovana s pomočjo spletne aplikacije imenovane LoungePanel. Ta omogoča dodajanje, spreminjanje ali odstranjevanje vsebin kadarkoli in kjerkoli.
 

CNC Murko d.o.o.

Prostori proizvodnje so opremljeni z 40" LCD prikazovalnikov z integriranim PC-jem. Na njem so informacije o vremenu, datum, ura ter aktualne novice podjetja.

 

Trivius d.o.o. - Železniška postaja Ljubljana

Na ljubljanski železniški postaji so bili nameščeni 57" Brilan zunanji LCD prikazovalniki in štirje 46" Brilan notranji LCD-ji, ki so skupaj tvorili video steno.