Kako deluje digitalno oglaševanje?

Programska oprema za digitalno oglaševanje vam omogoča ustvarjanje, urejanje in razširjanje poljubnih vsebin (slike, video, animacije, ipd.) na želene lokacije.

Avtomatizacija vsebin je vse bolj razširjen način posredovanja aktualnih vsebin na prikazovalnike in edini način, s katerim boste brez skrbi, predvsem pa vedno v realnem času osvežili svojo ponudbo.

1

USTVARI.

Ustvarjanje in urejanje vsebin

Izkoristite prednost digitalnega oglaševalskega omrežja in enostavno ustvarite učinkovite, privlačne in v vsakem trenutku aktualne vsebine.

Programska oprema za digitalno oglaševanje omogoča centralno vodenje omrežja z enim ali več sto prikazovalniki. Predvajate lahko video vsebine, slike ali animacije v vseh standardnih formatih (MPEG, WMV, AVI, JPEG, BMP, SWF, idr.), nastavite urnik predvajanja ali sprožite predvajanje vsebine ob točno določenem dogodku, na primer vremenskem pojavu. V primeru dežja, se lahko na vseh vaših prikazovalnikih prikaže ponudba dežnika ali dežnega plašča.

2

OBJAVI.

Strežnik za razširjanje vsebin

Spoznajte način delovanja digitalnega oglaševanja in ga izkoristite v svoj prid.

Vsebine (video, zvok, slike ali animacije) se shranjujejo centralno na strežnik. Ta poskrbi, da se vsaka izmed naloženih vsebin, ob želenem času prenese na točno določen prikazovalnik. Takoj, ko se vsebina posodobi na strežniku, se samodejno posodobi tudi na vseh prikazovalnikih, ki vsebino predvajajo.

3

RAZŠIRI.

Predvajanje vsebin na izbranih lokacijah

Predvajajte vaše digitalne vsebine na profesionalnih LCD prikazovalnikih različnih velikosti in opremljenih za ekstremne razmere.

Ustvarjate lahko kanale in urnike ter jih pripišete vsakemu želenemu prikazovalniku. Predvajate lahko različne vsebine na različnih prikazovalnikih ali pa na vseh predvajate isto. Vsebine lahko sprožite ob določenem dogodku, lahko predvajate reklamo za dežnike medtem ko zunaj dežuje, ali pa usmerjate k izhodu med požarnim alarmom.

KAJ JE VAŠ CILJ?

OGLAŠEVATI.

Kako doseči stranke na pravem mestu ob pravem času?

Oglašujte v nakupovalnih centrih, maloprodajnih trgovinah ali avtobusnih postajah.

Velikost prikazovalnika je prilagojena vašim potrebam in potrebam vidnosti sporočila. Izbirate lahko med izredno velikimi ali malimi prikazovalniki, postavljenimi bodisi na prodajno polico ali v izložbo. Z zasloni lahko oblikujete tudi t.i. video wall, skupek zaslonov, ki tvori oglasno video steno v notranjosti prostorov ali zunaj na prostem. Prav slednje postavitve na prostem, na javnih mestih, kot so avtobusne postaje in fasade objektov oz. lokacije z visokim pretokom ljudi, predstavljajo hvaležno komunikacijo in odlično oglasno mesto. 

Struktura digitalnega oglaševalskega sistema omogoča centralno vodenje vseh prikazovalnikov različnih velikosti in konfiguracij. V trenutku lahko zamenjate vsebino prav na vsakem prikazovalniku, nastavite predvajanje določene vsebine ob točno določenem času ali pa sprožite oglas za dežnike, v primeru dežja.

INFORMIRATI.

Kako strankam podati prave informacije, takrat ko jih zares potrebujejo?

INFO SCREEN: Prava informacija ob pravem času.

Zamislite si letališče brez informacij o letih ali železniško postajo brez urnika odhodov in prihodov. Danes se digitalno oglaševanje uporablja za prenos relevantnih informacij do potnikov, zaposlenih in strank. Je hiter in enostaven način prikaza informacij na omrežju s 5, 10 ali 100 prikazovalniki. Osveževanje podatkov lahko poteka manualno oz. ročno ali popolnoma avtomatizirano.

Informacijski zasloni se uporabljajo na različnih lokacijah:

  • železniških postajah (prihodi in odhodi vlakov),
  • letališčih (vozni redi, opozorila, usmerjevalne table ipd.),
  • skladiščih,
  • kinodvoranah,
  • hotelih,
  • bankah,
  • idr.

ZABAVATI.

KAKO USTVARITI DODANO VREDNOST TEHNOLOGijam, ki jih že poznamo?

LOUNGE TV - Zabavaj in hkrati informiraj goste.

Ste lastnik bara, diskoteke ali kluba? Morda restavracije ali trgovine? Želite svoje goste obvestiti o aktualni ponudbi? Naša rešitev LoungeTV omogoča hitro in učinkovito obveščanje o prihajajočih zabavah, posebnih promocijah, dnevnem meniju, itd.

LoungeTV lahko predvajate na obstoječem TV prikazovalniku, v primeru, da prikazovalnika nimate,  vam ga lahko tudi zagotovimo. Storitev omogoča vzporedno prikazovanje TV vsebine, vaše informativne ali oglasne vsebine ter RSS novic.

NAJETI.

IMPULZ TV - Prilagodljiv digitalen medij na zahtevo.

ImpulzTV predstavlja fleksibilno oglaševalsko mrežo. Digitalni panoji se namreč postavijo na mesta, kjer se potrebujejo in za čas, ko se potrebujejo. Postavijo se za obdobje trajanja akcije ali prireditve. Ker gre za najem, imate svoje stroške vedno pod nadzorom.

Omrežje se upravlja preko interneta. Vsebine se na prikazovalnike nalagajo centralno, iz enega upravljavskega mesta, kar omogoča predpripravo oglaševalske kampanje, izvedbo s takojšnjim opazovanjem odziva in morebitno izboljšanje vsebin v primeru novih potreb, ne glede na število digitalnih prikazovalnikov, zajetih v akcijo.