Inovativna pametna mesta z napovedno analitiko

Povečajte kakovost življenja v svoji okolici z napredno pametno razsvetljavo

Dejstvo je, da danes že vsako mesto potrebuje pametni sistem razsvetljave. Kaj pa če rečemo, da
lahko koncept pametnega sistema razsvetljave razvijemo še dlje? Ali lahko pametni sistem razsvetljave napoveduje prihodnje dogodke in s tem poveča kakovost življenja v mestih?

Glavna prednost tega sistema je napredna posodobitev zbiranja podatkov, analize in prihodnje napovedovanje, ki temelji na IoT tehnologiji. Nismo pa pozabili tudi na energetsko učinkovitost. Svetilke imajo napredne sisteme za regulacijo svetlobe in spremljanje gibanja v okolici, zaradi česar so do 80 % bolj učinkovite v primerjavi s tradicionalnimi uličnimi lučmi.

GeoEnergetika, Garex in Impedanca so razvili prototip pametnega sistema razsvetljave kot platforme
za napovedno analitiko z uporabo tehnologij strojnega vida in umetne inteligence. Z merjenjem nekaterih glavnih okoljskih parametrov (vlaga, plini, trdni delci, temperatura in mnogi drugi) lahko sistem sam napoveduje prihodnje dogodke in zagotavlja optimalno kakovost življenja.

Ideja za ta inovativni izdelek se je porodila v osrčju Evrope, v Sloveniji, v eni najbolj trajnostnih držav na svetu. In zdaj je ta ideja pripravljena za izvedbo po vsem svetu, začenši z Irsko. Kontaktirajte nas na info@garex.si.

Bistveni del tega pametnega sistema razsvetljave so zelo inovativne svetilke. Zasnovane so tako, da se prilegajo vsaki mestni krajinski infrastrukturi in nimajo negativnega vpliva na njeno estetiko.
Pozabite na velike in robustne strukture - vsi senzorji za spremljanje okoljskih parametrov so skriti v
notranjosti svetilk, kar je popolna novost na trgu.

Operacijo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija v okviru Evropskega sklada za regionalni razvoj.

© 2020 Garex d.o.o.