© 2020 Garex d.o.o.

Ustvarjamo

uporabnikom

prijazne rešitve

Celovite rešitve digitalnega sporočanja

Celovita

rešitev

Podjetje GAREX d.o.o. – GAREXdigital je usmerjeno v razvoj celotnih rešitev na področju inovativnega digitalnega oglaševanja. Z izbranimi partnerji zagotavljamo dolgoletno in zanesljivo delovanje. V Sloveniji ustvarjamo medije, s katerimi si naše stranke zagotavljajo profitne odnose z občinstvom.


V okviru celostne rešitve vam zagotavljamo visoko raven storitev tako na tehničnem, kot tudi vsebinskem področju.

Z umestitvijo digitalnih prikazovalnikov v vaše prostore odpravite stroške tiska in zmanjšajte stroške distribucije, pri čemer s prikazovalniki komunicirate več znotraj enega medija, in to s hipno menjavo vsebine. Informacije z novo rešitvijo lahko posredujete v realnem času. Možnost časovnega predvajanja vsebin namreč omogoča prilagoditev vsebin prikazovalniku ali posamezni lokaciji glede na predvideno demografsko strukturo lokacije.

Digitalno sporočanje predstavlja odličen medij za predstavitev ponudb, storitev, novosti in ugodnosti in posledično odličen kanal za pospeševanje prodaje.

Našim naročnikom ponujamo rešitve »na ključ«, ki vključujejo strojno opremo (digitalni prikazovalnik, predvajalnik vsebin, ipd.), informacijsko programsko opremo in storitve upravljanja ter vzdrževanja.

 
 

Strojna

oprema

Najsodobnejši, namenski LCD in LED prikazovalniki so primerni za delovanje v vseh razmerah, v režimu 24/7/365. Prednosti umestitve namenskih LCD in LED prikazovalnikov:

 • Daljša življenjska doba (prikazovalniki so opremljeni z najnovejšo LCD in LED tehnologijo) 

 • Vgrajena predvajalna enota (player) 

 • Delovanje 24 ur na dan

 • Visoka svetilnost

 • Prilagojena ohišja

 • Možnost tudi zunanje postavitve – opcija 

 • (delovanje od –40 do +40 stopinj Celzija)

 • Prikazovalniki nimajo dostopnih kontrolnih tipk

Read More

Programska

oprema

Rešitev deluje na lastni platformi za digitalno oglaševanje, imenovani NEX®. Ta omogoča ustvarjanje, urejanje in razširjanje poljubnih vsebin:

 • slik,

 • video vsebin,

 • html statičnih in dinamičnih strani,

 • RSS virov,

 • različnih internetnih virov,

 • internetnih strani, ipd.

 • na želene lokacije

Programska oprema za digitalno oglaševanje omogoča centralno vodenje omrežja z enim ali več sto prikazovalniki. Predvajate lahko vsebine v vseh standardnih formatih (MPEG, WMV, AVI,
JPEG, BMP, SWF, idr.), nastavite urnik
predvajanja ali sprožite predvajanje vsebine ob točno določenem dogodku.

Z naprednim sistemom upravljanja z vsebinami, lahko ustvarite različne kanale in urnike predvajanja vsebin, te pa pripišete točno določenemu prikazovalniku. Predvajate lahko različne vsebine, na različnih prikazovalnikih ali
enotno vsebino na vseh hkrati. Vsebine lahko sprožite ob točno določenem dogodku, na primer ob časovno določeni akciji, ki se prične in konča ob točno določeni uri ali z enim klikom med opozorite stranke na storitev v neposredni
bližini.

Vsebine se shranjujejo centralno na strežnik. Ta poskrbi, da se vsaka izmed naloženih vsebin, ob želenem času prenese na točno določen prikazovalnik. Takoj, ko se vsebina posodobi na strežniku se samodejno posodobi tudi na vseh prikazovalnikih, ki vsebino predvajajo.

 

Multimedijska produkcija

Ključni del digitalnega sporočanja je kvalitetna vizualizacija vsebin. Ekipa izkušenih multimedijskih oblikovalcev, s sodobnimi pristopi in znanji, zagotavlja visoko sporočilnost prikazanih vsebin, ustvarjenih po meri naročnika.

 

Galerija Garex rešitev

Vzdrževanje

in upravljanje

Zagotavljamo hitro, učinkovito pomoč in odpravljanje napak na daljavo. Upravljanje omrežja digitalnega sporočanja in zagotavljanje njegovega nemotenega delovanja je ključna storitev uspešnega delovanja celovite rešitve.