top of page
PULS OBJAV z logotipi (3840 × 1080, pik).png

Pametna platforma za pametnejša mesta

Inteligentno krmiljenje naprav na podlagi strojnega učenja, obdelave velikih količin podatkov (Big data) in uporabe napredne analitike.

Spoznajte Wise Alice - odprto platformo za upravljanje mestne infrastrukture. 

Odprta platforma za upravljanje pametnih mest je nastala pod okriljem Garexovega oddelka za razvoj pametnih mest.

 

Omogoča integracijo različnih naprav v ekosisteme pametnih mest ter nudi možnosti inteligentnega, avtomatskega krmiljenja na podlagi strojnega učenja (machine learning), obdelave velikih količin podatkov (Big data) in uporabe napredne analitike (predvidevanje, napovedovanje in odločanje učinkovitosti na podlagi vzorcev). 


Wise Alice je zmogljivo orodje, ki omogoča analizo okoljskih podatkov in spremljanje mesta v realnem času.

 

Platforma je namenjena različnim mestnim institucijam za kratkoročno, srednjeročno in dolgoročno načrtovanje, upravljanje in izboljšanje obstoječe mestne infrastrukture.

 

Pomaga pri odkrivanju dnevnih, tedenskih, mesečnih ali vzorcev daljših obdobij, ki jih lahko shranite za analizo ali prenesete za opazovanje v realnem času.

Wise Alice je idealna rešitev za pametno integracijo in upravljanje.

S pomočjo strojnega učenja in umetne inteligence je razumevanje podatkov učinkovitejše, omogočen pa je tudi odprt razvoj API.

PULS objava na tablici

Operacijo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija v okviru Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Spirit Slovenija Logotip
MGRT Logotip
Logo EKP sklad za regionalni razvoj SLO
double-exposure-background-business-communication.jpg

Vmesnik, zagotavlja enostavno in pregledno prikazovanje mestne infrastrukture, ter tako omogoča podatkovno podprto sprejemanje odločitev.

Prednosti Wise Alice

Wise Alice kot odprta paltforma strankam ponuja vključevanje različnih mestnih deležnikov in integracijo različnih naprav ter sistemov različnih proizvajalcev v enoten vmesnik, ki bo vsem uporabnikom zagotavljal enostavno, prijazno, pregledno in ažurno prikazovanje mestne infrastrukture, ter tako omogočil lažje in podatkovno podprto sprejemanje odločitev in načrtovanja z izboljšanji vplivov na okolje.

PULS objava na zaslonih
Wise Alice Aplikacija

Odprta platforma

Programska oprema ustvarja različne, željam in potrebam strank prilagojene vpoglede v delovanje sistema ter izvoze diagramov, tabel in grafov, ki jih je mogoče deliti z uporabniki ali skupnostmi.

Poljubne nastavitve

Omogočni so različni nivoji uporabnikov, ustvarjanje različnih skupin tako uporabnikov kot naprav, alarmiranje v primeru izrednih dogodkov (določanje parametrov opozoril), ipd.

Preklop na pametno osvetlitev mesta

V sodelovanju s podjetjem Impedanca, d.o.o. smo ustvarili komplementaren produkt, ki poleg odprte pametne platforme za upravljanje pametnih mest ponuja tudi osvetlitveni sistem z vgrajeno senzoriko, ki omogoča zajem podatkov  v realnem času in hitro ter učinkovito odzivanje na širok spekter okoljskih parametrov  (temperature, koncentracije trdih delcev, CO2, gibanja pešcev) in predstavlja rešitev, ki bistveno nadgrajuje obstoječe sisteme osvetlitev.

Združitev obeh omogoča celostno in poglobljeno zajemanje okoljskih informacij, napredno analitiko ter nato na podlagi te, učinkovito avtomatizirano upravljanje osvetlitve celotnih urbanih okolij.

Ponujemo dve izjemni, inovativni in komplementarni komponenti, ki jih lahko kupite ločeno ali v paketu. 

PULS pregled različnih strani Wise Alice
Wise Alice Aplikacija

Naročnikom je omogočena integracija različnih naprav.

Kako stopiti v stik z nami?

Vabimo vas, da nas o kapacitetah in možnostih vpeljave kontaktirate prek priloženega  obrazca ali pa nam pišete na: [email protected].

 

Z veseljem se bomo odzvali in vam posredovali vse želene informacije. 

Kontaktirajte nas

Hvala za poslane podatke.

Operacijo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija v okviru Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Spirit Slovenija Logotip
MGRT Logotip
Logo EKP sklad za regionalni razvoj SLO
bottom of page