top of page
Skyscraper

Pametna mesta 

Pametne rešitve prihodnosti za premišljena načrtovanja in celostna upravljanja urbanih območij

Inovativne platforme prihodnosti

Podjetje Garex d.o.o. ustvarja inovativno programsko opremo, prilagojenih potrebam pametnih mest. Zaradi vedno večjega števila prebivalcev in izzivov, s katerimi se soočajo mestna območja, je učinkovito upravljanje mest v današnjem času ključna naloga. 


Naš oddelek za rešitve za pametna mesta je do sedaj uspešno zaključil dva večja projekta. Prvi, Platai, je inteligentna platforma za upravljanje (Wise Alice), ki uporablja strojno učenje in umetno inteligenco za analizo podatkov pametnih luči za pametna mesta. Pri ustvarjanju tega projekta smo tesno sodelovali s podjetjem Impedanca d.o.o.. Drugi projekt, PULS, je celovit mestni pametni sistem, pri katerem so sodelovala tri slovenska podjetja: GeoEnergetika d.o.o., Impedanca d.o.o. in Garex d.o.o. Oba projekta sta podprla Republika Slovenija in Evropski sklad za regionalni razvoj (ESRR).

Rešitev za uspešno spopadanje z rastjo mest in vedno večjimi zahtevami prebivalcev, je nedvomno v izboljšanju urbanega menedžmenta in učinkovitem upravljanju javnih storitev. Slednje je mogoče le s povezovanjem, učinkovitim planiranjem in uspešnim upravljanjem celotne mestne infrastrukture.

In tu nastopimo mi. 

Wise Alice, odprta platforma za upravljanje mestne infrastrukture

Wise Alice prikaz vmesnika

PULS, celovit sistem urbane pametne razsvetljave

PULS sistem delovanje
Celovita rešitev
Ecologically Friendly City

Rastite pametneje in upravljajte bolje.

bottom of page