PULS - pametni sistem mestne razsvetljave

  • PULS LinkedIn

Partnerstvo GeoEnergetika, Impedanca in Garex

Dejstvo je, da danes že vsako mesto potrebuje pametni sistem razsvetljave. Kaj pa če rečemo, da lahko koncept pametnega sistema razsvetljave razvijemo še dlje?

Tri slovenska podjetja - GeoEnergetika, Garex in Impedanca - predstavljajo nov, celovit pametni sistem mestne razsvetljave: energetsko učinkovite ulične svetilke z vgrajenimi senzorji za spremljanje okolja, kjer je vse povezano  prek odprte platforme.

Kakšne so koristi?

Sistem se osredotoča na pametne svetilke, ki lahko v realnem času in na mikrolokacijah zaznajo, spremljajo in dajejo pomen številnim okoljskim parametrom. To lahko podpira odločanje in posledično poveča kakovost življenja v mestnih območjih. 


Za luči je značilna minimalistična zasnova, visoka stopnja integracije pa pomeni, da niso potrebna dodatna ohišja. Zardi tega se luči popolnoma zlivajo z vsemi vrstami mestnih okolišev. 

 

Nenazadnje pa lahko sistem z uporabo najnovejših energetsko učinkovitih modulov LED za razsvetljavo in napredno prilagajanje moči svetlobe ponudi energijske prihranke do 80 % v primerjavi s tradicionalno ulično razsvetljavo. Ponuja vse to in se lahko tudi vključuje v obstoječe pametne mestne sisteme!

Kako stopiti v stik z nami?

Ideja za ta inovativni izdelek se je rodila v osrčju Evrope, v Sloveniji, v eni najbolj trajnostnih držav na svetu. In zdaj je ta ideja pripravljena za izvedbo po vsem svetu, začenši z Irsko.

Če bi radi o kapacitetah in možnostih vpeljave sistema izvedeli več, vas vabimo, da z nami stopite v stik prek priloženega  obrazca, ali pa nam pišete na: info@garex.si.

Kmalu

Več informacij o produktu

Kontaktirajte nas

Operacijo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija v okviru Evropskega sklada za regionalni razvoj.

© 2020 Garex d.o.o.

digitalni zasloni