top of page
Search

Pomen okolja v mestih

V zavedanju položaja mest in pomena okolja v mestih (kvalitete zraka, svetlobne onesnaženosti, dviga temperature ipd.) smo pri PULS oblikovali produkt in platformo, ki sta namenjena različnim mestnim institucijam za kratkoročno, srednjeročno in dolgoročno načrtovanje, upravljanje in izboljšanje mestne infrastrukture.


Projekt pametna mesta je globalna pobuda, namenjena uvedbi informacijskih in komunikacijskih tehnologij z namenom zagotavljanja pametnih rešitev, ki bi naj olajšale naša življenja v mestih. Paradigma pametnih mest je nastala kot odgovor na cilj, da se ustvarijo mesta prihodnosti, kjer so v ospredju dobro počutje in kjer prostorsko načrtovanje nima negativnega vpliva na okolje.


Puls, celovit sistem urbane pametne razsvetljave, je ustvarjen prav s tem ciljem in v sklopu te pobude. PULS združuje dve izjemni, inovativni in komplementarni komponenti - pametni osvetlitveni sistem z vgrajeno senzoriko in odprto platformo za upravljanje pametnih mest. Združitev obeh omogoča celostno in poglobljeno zajemanje okoljskih informacij, napredno analitiko ter nato na podlagi te, učinkovito avtomatizirano upravljanje celotnih urbanih okolij.


Preverite, kaj lahko z integracijo pametnih luči v vaša okolja in s smotrno povezavo informacij iz ostalih delov mestne infrastrukture v enotno platformo (npr. javni transport, oskrba z vodo, obnovljiva energija), naredite danes za boljši jutri.


PULS združuje dve izjemni, inovativni in komplementarni komponenti  - pametni osvetlitveni sistem z vgrajeno senzoriko in odprto platformo za upravljanje pametnih mest.
PULS združuje dve izjemni, inovativni in komplementarni komponenti - pametni osvetlitveni sistem z vgrajeno senzoriko in odprto platformo za upravljanje pametnih mest.


77 views
bottom of page